Ester-C Plus Immune Complex

Het immuunsysteem, ofwel de weerstand, is het unieke verdedigingsmechanisme van ons lichaam. Het houdt indringers buiten, spoort schadelijke stoffen op én maakt ze onschadelijk.

Een gezonde levensstijl beïnvloedt de weerstand positief. Volwaardige voeding, regelmatig bewegen en een goede balans tussen inspanning en ontspanning zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Het lukt echter niet altijd om zo gezond te leven, daarom kan onze weerstand soms wel wat hulp gebruiken.

Solgar | Ester-C Plus Immune Complex

Tips voor de weerstand

Denk aan Vitamine D

Vitamine D wordt alleen aangemaakt als de zon krachtig genoeg is. Neem daarom dagelijks extra vitamine D in de periode van september tot mei.

Breng de darmen in balans

70-80% van alle afweercellen van het lichaam zijn actief in de darmen. Houd de darmen dus goed in balans,  met goede bacteriën en voldoende vezels. 

Kies goede vetten

Goede vetten dragen bij aan gezonde slijmvliezen. En die zijn belangrijk voor de weerstand. Een bron van goede vetten is GLA uit borage olie (starflower). 

Eet kleurrijk

Kleurrijke groenten en fruit zijn rijk aan carotenoïden, dit zijn antioxidanten, net zoals vitamine C en zink. Deze voedingsstoffen helpen bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. 

Ester-C Plus Immune Complex

24-uur ondersteuning van het immuunsysteem

Ester-C® is een snel-actieve vorm van vitamine C die langer aanwezig blijft in het lichaam*. Ester-C® Plus gaat nog een stapje verder. Deze, speciaal voor Solgar ontwikkelde vorm, bevat Ester-C® plús bioflavonoïden, de natuurlijke partners van vitamine C.
Ester-C® Plus is er in de vorm van plantaardige capsules, tabletten, als bruispoeder en als immuuncomplex. 

Ester-C® Plus Immune Complex

Ester-C® Plus Immune Complex is een krachtige formule, speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem te ondersteunen¹. Het unieke complex bevat als basis Ester-C® Plus, dé vitamine C met turbo, aangevuld met o.a. vitamine D3, B-vitaminen, zink en de traditioneel gebruikte kruiden vlierbes, echinacea en astragalus.